Buy Pumping Iron Ibutamoren (MK-677) | Pumping Iron Store

MK 677 (ook bekend als Ibutamoren) is een opwindende SARM met het potentieel om een aanzienlijke impact te hebben op uw bodybuilding-reis. Dit peptide kan effectief worden gestapeld voor zowel bulk- als snijcycli en helpt het door voeding veroorzaakte katabolisme te compenseren en tegelijkertijd spiergroei te bevorderen.


Dit peptide werkt door de werking van het hormoon ghreline te imiteren om de secretie van groeihormoon te verhogen. Het heeft ook de potentie om vetverlies te bevorderen en de eiwitsynthese te verbeteren.


Groeihormoon


MK-677 (IBUTAMOREN) is een niet-peptide groeihormoonsecretagoog dat de hypofyse stimuleert om meer groeihormoon te produceren. Het verhoogt ook de productie van insuline-achtige groeifactor 1, wat de spiereiwitsynthese verbetert. Met deze effecten kunt u meer droge spiermassa opbouwen en uw trainingsprestaties verbeteren.


Een andere manier waarop MK-677 de spiergroei stimuleert, is door het bloedglucosegebruik in de spieren te verhogen. Hierdoor kunnen uw spieren meer glucose uit het bloed opnemen en omzetten in glycogeen, de belangrijkste energiebron voor intensieve trainingssessies. Dit helpt je om plateaus te doorbreken en versnelde spierhypertrofie te bereiken.


Er is ook aangetoond dat MK-677 de botdichtheid verhoogt, een voordeel dat vooral belangrijk is voor oudere volwassenen. Bovendien kan langdurig gebruik van MK-677 drie gemeenschappelijke factoren van sarcopenie helpen verminderen: verminderde GH-secretie, vetvrij massaverlies en onvoldoende voedselinname. Door een positieve stikstofbalans te bevorderen en de eiwitsynthese te verbeteren, kan MK-677 ook het spierbehoud bevorderen en de kracht vergroten.


IGF-1


MK-677 stimuleert de productie van insuline-achtige groeifactor 1 (IGF-1) in de lever, wat de spiereiwitsynthese verbetert en de ontwikkeling van een slank lichaam ondersteunt. IGF-1 helpt ook de spiermassa te behouden tijdens perioden van calorietekort of stress, wat cruciaal kan zijn voor het behouden van een sterk en gezond skelet.


Er wordt ook gemeld dat Mk-677 een diepe en rustgevende slaap bevordert, waardoor een beter herstel tussen trainingen en algehele atletische prestaties wordt ondersteund. Bovendien hebben sommige personen een verbeterde huidelasticiteit en verminderde rimpels gemeld.


Veel bodybuilders gebruiken MK-677 om hun trainingsresultaten te verbeteren, waardoor snellere en significantere spiergroei wordt bevorderd. Het is belangrijk om de aanbevolen doseringsrichtlijnen en cycluslengtes te volgen om bijwerkingen te voorkomen en een optimale gezondheid te garanderen. Het is ook raadzaam om een arts te raadplegen voordat u met een cyclus begint. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat Mk677 de vruchtbaarheid kan bevorderen door het aantal zaadcellen en de beweeglijkheid van het sperma te verhogen. Bovendien is aangetoond dat het de wondgenezing versnelt, het immuunsysteem versterkt, de cognitieve functie verbetert, de gezondheid van het hart ondersteunt en een gezonde bloedsuikerspiegel en cholesterolprofiel bevordert.


Energiemetabolisme


MK-677 is een groeihormoonsecretagoog en verhoogt ook de insuline-achtige groeifactor 1, waardoor de spiereiwitsynthese en metabolische processen worden bevorderd. Deze effecten zijn vooral gunstig voor atleten die een plateau willen doorbreken of spiermassa willen opbouwen, omdat ze kunnen helpen het herstel na zware training te versnellen en een katabolische toestand tijdens een dieet te voorkomen.


Mk-677 beïnvloedt ook de stikstofbalans, wat betekent dat het het vermogen van het lichaam verbetert om meer stikstof in de spieren vast te houden dan wordt uitgescheiden. Dit kan leiden tot aanzienlijke spiergroei en kan zelfs worden gebruikt tijdens een snijcyclus, omdat het een positieve stikstofbalans kan ondersteunen en je toch kan helpen vet te verliezen.


Dit maakt MK-677 een ideale stapelpartner voor een bulkcyclus en kan ook door ervaren gebruikers worden gebruikt om de effecten van andere steroïden of SARM's zoals RAD 140 of YK-11 te versterken, die enorme kracht- en omvangswinst kunnen opleveren. Voor de beste resultaten moet MK-677 worden gebruikt in een cyclus van 8 tot 10 weken, aangevuld met een goed postcyclustherapiesupplement (PCT).


Slaap


Er wordt aangenomen dat MK-677 (IBUTAMOREN), een Ghreline-analoog, zich bindt aan de Ghreline-receptoren in de hersenen en de effecten ervan opwekt. Eén zo'n effect is het verbeteren van de slaapkwaliteit door de duur van de REM-slaap te verlengen. REM-slaap is de diepste slaapfase en is essentieel voor spierherstel, hormonale balans en algehele gezondheid. Het is ook belangrijk voor de vruchtbaarheid, omdat het ervoor kan zorgen dat sperma- en eicellen gezond genoeg zijn voor de bevruchting. Het innemen van vloeistof Mk677 is net zo eenvoudig als het druppelen van het juiste aantal druppels uit de pipet onder uw tong, waardoor het een paar minuten sublinguaal kan worden geabsorbeerd voordat u het doorslikt.