The Amazing Spider-Man 2, oyuncuların açık bir dünyaya girip Spider-Man olmak için yolculuklarına başladıkları bir oyundur. Bu efsanenin kapasitesinden gerçekten çok büyük miktarlarda kullanmanız gerekecek ve bunlar, şehir için bir tehlike arz eden düşmanları kesmek için kullanılıyor. Bu arada, Örümcek Adam'ın kapasitelerini benzer şekilde güncelleyebilirsiniz, böylece yüzleşmek için güçlü alanlar oluşturabilir ve şaşırtıcı kostümler açtığınızdan emin olabilirsiniz.

1629870822_the-amazing-spider-man-2.png

ÖRÜMCEK ADAM OLUN VE ŞEHRİ KEŞFEDİN

Tam olarak the amazing spider-man 2 apk evrenine adım attığınızda, sayısız insan tarafından değer verilen iyi bilinen bir efsaneye dönüşmek için şüphesiz büyülenmiş hissedeceksiniz. Açıkçası, bu işi deneyimledikçe, duvarları kavramaktan metropol ağlarında örümcek ağlarıyla dolaşmaya kadar, temelde bir efsanenin yapabileceği her şeyi yapma seçeneğine sahip olacaksınız. Bu oyunda kontrol mekaniklerini hızlı ve kirli bir şekilde tanımaya yardımcı olacaksınız.

Bu oyunun odaklandığı ortam New York City ve açıkçası, sürekli olarak ortaya çıkan suçlular olacak ve bunları bir saniye içinde ortaya çıkıp hayatta kalmak için kılavuzda görebilirsiniz. Aynı zamanda üçüncü-bireysel bir bakış açısıyla bireyi kontrol edecek ve etrafında sallanıp dolaşırken bu şehrin sınırsızlığını deneyimleyeceksiniz. Aynı şekilde, gidebileceğiniz hedefleri gösteren birkaç cıvata göreceksiniz ve her çeşit, bu oyunda olduğu gibi görülebilecek birçok büyüleyici merkez bulmanıza yardımcı olacaktır.

GÜÇLÜ SALDIRILARLA DÜŞMANLARI yen

The Amazing Spider-Man 2'deki kontrol kısmını öğrendikten sonra, hainlerle yapılan savaşları kesinlikle göz ardı edemezsiniz. Onlara hızlı bir şekilde saldırılar gönderebilir ve sizi takip etmeleri için yönlendirebilirsiniz. Benzer şekilde, bir karşı saldırılar onları sersemletme şansına sahip olacak ve onları daha sonra temizleyebilirsiniz. Ayrıca, tamamen farklı türlerde bulduğunuz geziler, deneyimi değiştirmenize yardımcı olur.

Yukarıda bahsedildiği gibi, mavi ve kırmızı olmak üzere iki temel tonda cıvatalar göreceksiniz. Mavi, ortaya çıkarabileceğiniz gizemli nüansları açmanıza izin verecek ve kırmızı, yardımınıza ihtiyaç duyan püf noktaları sergileyecektir. Aynı zamanda, efsane olduğunuz büyüleyici bir saniye, meydan okumanız gereken düşmanların kapsamıdır. Standart serseriler olabilirler ve sizi saldırılarla başarıyla alt edebilirler.

Zamanın bir bölümünde, birkaç düşman, günahkarların molasını engellemek için oyun ekranındaki temel düğmeleri ezerek dikkatli egzersizler yapmanız ve takip etmeniz gerektiğini tahmin edecektir. Aynı zamanda, şehrin içinde sıradan sakinleri incitecek birkaç olay meydana gelir, bu yüzden gerçekten gelip onları felaketten kurtarmanız gerekecek. Refah çubukları hiçbir şeye düşmeden önce onları gerçekten tahsis edilen yardımcıya götürmeniz gerekiyor.

ÖRÜMCEK ADAM'IN ÜNLÜ KÖTÜLERİYLE SAVAŞ

The Amazing Spider-Man 2'nin işgalini tam olarak deneyimlediğinizde, oyunda karşılaşabileceğiniz güçlü alanları nasıl bulacağınızı anlamak hiç de zor değil. Green Goblin, Venom, Electro ve çeşitli diğerlerine benzer şekilde, seçkin düşmanlar, yüzleşmek istediğiniz planı vermeye devam ediyor. Tüm bu süre boyunca, bu düşmanlarla savaşırken, saldırılarını görmelisiniz, böylece onlardan kaçınabilir ve zamanında takip edebilirsiniz.

Bazen, savaş sırasında kuralları gerçekten görmeniz gerekecek ve açıkça, bu sizin için tamamen yardımcı olduğu için, örneğin saldırıdan kaçınmanıza yardımcı olduğu için bunlara uymalısınız. Düşmanın peşinden koşacağı birkaç yere adım atılacak, böylece kan kazasını bilip önleyebilirsiniz.

GÜÇ VERİN VE ÖRÜMCEK ADAM TAKIMLARINI TOPLAYIN

The Amazing Spider-Man 2'deki görevleri tam olarak tamamladığınızda, ödül olarak belirli bir oranda merkez alacaksınız. Açıkça, bu merkezleri almak, efsane karakter için sağlam kapasiteler açmanıza yardımcı olmak için kullanıldığında vazgeçilmezdir. Bir beceri ağacı gibi koordine edilmiş kapasitelerin ilerlemesini bulacaksınız. Etkilerini inceleyip temellerini güncelleyeceksiniz ve bir çok mekanınızı tüketecekler.