Οι ιστορίες και τα μυστικά του παρελθόντος σας περικλείουν όπως ακριβώς κατασκευάζετε τα μέσα σας Μεταφορες απο Αγγλια Ελλαδα τα συστήματα για τα οποία είναι πιο διάσημο αυτό το Ηνωμένο Βασίλειο - τα Κάστρα μαζί με τα Ανάκτορα. Οι διακοπές για τους Άγγλους είναι σίγουρα ατελείς, ενώ δεν τρώτε τη λαμπρότητα αυτού του είδους των εντυπωσιακών ιστορικών σπιτιών.

 

Η επιλογή εντός και κοντά σε συγκεκριμένες τοποθεσίες στην Αγγλία είναι αρκετά απλή, έχοντας τη διαθεσιμότητα καλά συνδεδεμένης μεταφοράς. Με την επιλογή ενός μισθωμένου SUV στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι επιλογές σας γίνονται πολύ ευρύτερες.

 

Εδώ είναι ένας αριθμός από δύο έως τρία υπέροχα κάστρα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο που προσελκύουν πολύ κόσμο κάθε χρόνο:

 

Κάστρο Bodiam - Ραγισμένο αλλά ποτέ δεν έπεσε

 

Κρυμμένο στο ανατολικό Σάσεξ, αυτό το κάστρο διαθέτει μια υπέροχη τάφρο, που αναδεικνύει τους πύργους, δημιουργώντας εντυπωσιακή θέα. Αποδείχθηκε ότι συναρμολογήθηκε ως ένα καλό σπίτι που κόβει την ανάσα για τον Sir Edward Dalyngrigge σε 500 στο παρελθόν. Δεδομένου ότι οι εσωτερικοί χώροι καταστρέφονται συχνά κατά την περίοδο των περιπτώσεων που έχουν χτυπηθεί από τη μάχη, θα ανακαλύψετε μια μαγευτική κρεβατοκάμαρα τσαγιού διασκεδάστε με απολαυστικό πλούσιο και κρεμώδες τσάι και γλυκά. Οι διοργανωτές έχουν επίσης συγκεντρωθεί πηγαίνοντας για περιηγήσεις για τους επισκέπτες που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας. Είναι απλώς μια θαυμαστή αποστολή μάθησης για παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας, καθώς φτάνουν πολύ απλά στην έρευνα του ιστορικού παρελθόντος χρησιμοποιώντας το φρούριο και βλέπουν σκύλους και γάτες και πουλιά κατά τη διάρκεια του ενδιαιτήματος τους.

 

Tower of East london - Μια ματιά στο Ηνωμένο Βασίλειο του Χθες

 

Μέχρι εκείνη την εβδομάδα παραμένουν ουσιαστικό μέρος του προγράμματος του τουρίστα σας, παρόλο που οι πύργοι έχουν μια πολύ τρομερή φήμη φόνων και εκτελέσεων. Επιπλέον, η κατοικία εκθέτει τώρα τα κοσμήματα του στέμματος - τόσο υπέροχα και λαμπερά όσο απλά ήταν χιλιάδες χρόνια στο παρελθόν. Η επίσκεψη στον πύργο σας δίνει την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στον προορισμό που εντόπισε το ευγενές νοικοκυριό καθώς και τον τρόπο ζωής τους.

 

Κάστρο του Εδιμβούργου - Drudgery and Dungeons

 

Λένε ότι αυτό το σημείο μπορεί να χάσει χρόνο περιμένοντας κανέναν. Αλλά η αλήθεια είναι ότι μια επίσκεψη στο κάστρο του Εδιμβούργου θα σας κάνει να σκεφτείτε ότι ο χρόνος έχει αντέξει ακόμα και έτσι λόγω αυτής της δομής. Οι αναγνώστες έλκονται από τα γνωστά μπουντρούμια που έκαναν κρατούμενους για χρόνια και χρόνια και δεκαετίες. Μονάδες τάρτας με κερί τοποθετούνται στα μπουντρούμια για να προσφέρουν ένα απειλητικό δέλεαρ και να τονίσουν τα θέματα αυτών των κρατουμένων εκείνων των ημερών. Το φρούριο του Εδιμβούργου φιλοξενεί τα κοσμήματα του στέμματος της Σκωτίας, συμπεριλαμβανομένου του στέμματος, του σπαθιού και του σκήπτρου 500 ετών.

 

Η μετάβαση ως αποτέλεσμα του Κάστρου του Εδιμβούργου από τη Βρετανία προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τις πανοραμικές απόψεις του έθνους. Αυτή η οδήγηση ενός αυτοκινήτου θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα από πολλούς επισκέπτες που αποδίδονται στα οποία η ενοικίαση βαν στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μάλλον ευπώλητη. Ακόμα κι αν αποφασίσετε να μετακινηθείτε ή ίσως να οδηγηθείτε, σίγουρα θα εκτιμήσετε τις εντυπωσιακές βιομηχανίες που ανθίζουν και τα ανθισμένα χρώματα ενός μπουκέτου λουλουδιών, κάνοντας τις οικογενειακές διακοπές σας εξαιρετικές.