Οι ιστορίες και τα μυστικά του Μεταφορες απο Αγγλια Κυπρο σας περιβάλλουν όταν διασφαλίζετε ότι η πορεία σας προς τα συστήματα για τα οποία το Ηνωμένο Βασίλειο είναι πιο δημοφιλής - τα Κάστρα επίσης, τα Ανάκτορα. Οι διακοπές στη Μεγάλη Βρετανία σας είναι σίγουρα ατελείς χωρίς να χρειάζεται να απολαμβάνετε το μεγαλείο των συναρπαστικών ιστορικών αρχιτεκτονικών κατασκευών τους.

 

Η ιδιοκτησία μέσα και γύρω από μια σειρά περιοχών στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι αρκετά καθαρή λόγω της προσβασιμότητας μιας καλά συνδεδεμένης πλατφόρμας λήψης. Με την επιλογή ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου / φορτηγού σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, οι επιλογές γίνονται μεγαλύτερες.

 

Ακολουθεί μια περίληψη μερικών πολυτελών κάστρων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο που προσελκύουν πολλά άτομα από χρόνο σε χρόνο:

 

Κάστρο Bodiam - Τραυματίστηκε αλλά σίγουρα δεν έπεσε

 

Βρίσκεται στο Ανατολικό Σάσεξ, αυτό το κάστρο διαθέτει μια φανταστική τάφρο, που δείχνει τους πύργους, συμβάλλοντας σε απίστευτη θέα. Στη συνέχεια δημιουργήθηκε ως ένα εξαιρετικό δικό σας σπίτι για τον Sir Edward Dalyngrigge πριν από περίπου 500 χρόνια. Δεδομένου ότι οι διακοσμήσεις ήταν πιο συχνά κατεστραμμένες σε περιόδους συγκρούσεων, θα δείτε έναν μαγευτικό χώρο τσαγιού για να ζήσετε υπέροχη γεύση κρεμώδη τσάγια και να τα φροντίζετε. Οι διοργανωτές έχουν κανονίσει εκδρομές για τζόκινγκ για τους ταξιδιώτες που καλύπτουν το κλειδί στοιχείο του ακινήτου. Αυτό μπορεί να είναι μια αποτελεσματική αναζήτηση ανακάλυψης για τα παιδιά κάθε ηλικίας, καθώς αρχίζουν να φτάνουν σε μια σύντομη ιστορία που ανήκει στο κάστρο και να βλέπουν πλάσματα και πουλιά στο περιβάλλον τους.

 

Πύργος του Μπέρμιγχαμ - Μια ματιά στο Λονδίνο του χθες

 

Σε αυτό το γεγονός παραμένουν ένα κρίσιμο μέρος του προγράμματος ενός τουρίστα, ενώ οι πύργοι δημιουργούν μια τρομερή φήμη για φόνους και εκτελέσεις. Επιπλέον, η κατοικία εκθέτει τώρα τα κοσμήματα του στέμματος - ως εντυπωσιακά και ζωντανά, αφού αποδείχτηκε ότι ήταν πολλά τα προηγούμενα χρόνια. Πηγαίνοντας στον πύργο σας δίνει τη δυνατότητα να ρίξετε μια ματιά σε ένα σημείο που εντόπισε τη βασιλική σύζυγο και τα παιδιά επιπλέον του τρόπου ζωής.

 

Φρούριο του Εδιμβούργου - Μπουντρούμια και βαρβαρότητα

 

Ισχυρίζονται ότι αυτή η περίοδος δεν μπορεί να περιμένει κανέναν. Τούτου λεχθέντος, η επίσκεψη στο φρούριο του Εδιμβούργου σας αναγκάζει να σκεφτείτε ότι ο χρόνος έχει αντέξει ωστόσο σε αυτό το κτίριο. Οι αναγνώστες γοητεύονται από τα περίφημα μπουντρούμια που κράτησαν αιχμάλωτους για πολλά χρόνια και αρκετά χρόνια. Οι ποικιλίες κεριού τοποθετούνται στα μπουντρούμια για να προσφέρουν μια απειλητική γοητεία και άγχος στις ασθένειες που σχετίζονται με τους κρατούμενους εκείνη την εποχή. Το Κάστρο του Εδιμβούργου φιλοξενεί το Scottish Crown Jewels που προσφέρει το σκήπτρο, το σπαθί και το στέμμα ηλικίας 500 ετών.

 

Η οδήγηση ενός μηχανοκίνητου οχήματος ακριβώς κάτω από το Κάστρο του Εδιμβούργου από τη Βρετανία παρέχει στους επισκέπτες των διακοπών την ευκαιρία να επωφεληθούν από τα γραφικά τοπία της χώρας. Αυτό το ταξίδι θεωρείται ότι θα πρέπει να είναι το πιο αποτελεσματικό από αρκετούς παραθεριστές, λόγω του οποίου τα καταλύματα με SUV στη Βρετανία μπορεί να είναι αρκετά δημοφιλή. Ακόμα κι αν επιλέξετε να οδηγείτε ή ίσως να τρέξετε, σίγουρα θα έχετε τα φανταστικά ανθισμένα χωράφια καριέρας και τις ανθισμένες αποχρώσεις των τριαντάφυλλων, κάνοντας την απόδρασή σας υπέροχη.