Οι ιστορίες και τα μυστήρια της Μεταφορες απο Ελλαδα Αγγλια σας περικλείουν μόλις βεβαιωθείτε ότι το δικό σας μέσο για το σχεδιασμό για το οποίο είναι πιο γνωστά τα αγγλικά - τα Κάστρα και μετά τα Ανάκτορα. Οι διακοπές στους Βρετανούς είναι αναμφισβήτητα ατελείς, χωρίς να καταναλώνουν το μεγαλείο των φανταστικών ιστορικών κατασκευών.

 

Η επίτευξη διαφορετικών τοποθεσιών σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο είναι αρκετά άνετη και εύκολη, ενώ χρησιμοποιείτε την προσβασιμότητα σε ένα σχετικό πρόγραμμα λήψης. Με την επιλογή ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στη Μεγάλη Βρετανία, οι προδιαγραφές γίνονται πολύ ευρύτερες.

 

Ακολουθεί μια μακρά λίστα με 3 ή περισσότερα εξαιρετικά κάστρα στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσελκύουν τεράστιο αριθμό ανθρώπων κάθε χρόνο:

 

Κάστρο Bodiam - Ελαττωματικό αλλά δεν έχει πέσει ποτέ

 

Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Sussex, αυτό το φρούριο περιέχει μια εξαιρετική τάφρο, που αναδεικνύει τους πύργους, δημιουργώντας εκπληκτικές προοπτικές. Κατασκευάστηκε για να παρέχει μια εκπληκτική οικιστική κατοικία στον Sir Edward Dalyngrigge πριν από 500 και πλέον χρόνια. Αν και οι εσωτερικοί χώροι έχουν ως επί το πλείστον ερειπωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια των γεγονότων που έχουν πληγεί από τον πόλεμο, θα ανακαλύψετε ένα μαγευτικό σαλόνι-τσαγιού να διασκεδάσετε με υπέροχη γεύση κρεμώδη τσάγια. Οι διοργανωτές έχουν επίσης καθιερώσει περιηγήσεις με τα πόδια για άτομα που καλύπτουν τη βασική πτυχή της ακίνητης περιουσίας. Αυτή είναι μια αναγνωρισμένη αναζήτηση κατανόησης για τα παιδιά διαφόρων ηλικιακών ομάδων, κυρίως επειδή μπορούν να εξερευνήσουν την ιστορία γύρω από το κάστρο και να δώσουν προσοχή στην άγρια ζωή και τα σκυλιά στο βιότοπό τους.

 

Πύργος του ανατολικού Λονδίνου - Μια ματιά στο Ηνωμένο Βασίλειο του χθες

 

Οι πύργοι χρησιμοποιούν μια τρομερή φήμη για εκτελέσεις και φόνους, αλλά με αυτό το γεγονός διατηρούν ένα κρίσιμο μέρος στη διαδρομή ενός τουρίστα. Επιπλέον, η κατοικία δείχνει τώρα τα κοσμήματα του στέμματος - ως εκπληκτικά και ζωντανά, δεδομένου ότι ήταν σίγουρα πολύ παλιά. Πηγαίνοντας στον πύργο σας δίνει την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στον ιστότοπο που εντόπισε την ευγενή οικογένεια μαζί με τον τρόπο ζωής τους.

 

Φρούριο του Εδιμβούργου - Μπουντρούμια και βαρβαρότητα

 

Λένε ότι οι στιγμές δεν μπορούν να περιμένουν κανέναν. Μια επίσκεψη στο φρούριο του Εδιμβούργου μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ότι ο χρόνος άντεξε ωστόσο με αυτό το σχέδιο, αλλά η αλήθεια είναι. Οι επισκέπτες ενδιαφέρονται για τα γνωστά μπουντρούμια που οργάνωναν κρατούμενους για αρκετά χρόνια και χρόνια. Οι τύποι κεριού τοποθετούνται μέσα στα μπουντρούμια για να παρέχουν μια απαίσια κομψότητα και να τονίζουν τα προβλήματα μεταξύ των κρατουμένων στο παρελθόν. Το Κάστρο του Εδιμβούργου φιλοξενεί τα κοσμήματα του στέμματος της Σκωτίας, τα οποία περιλαμβάνουν το σκήπτρο, το στέμμα και το σπαθί ηλικίας 500 ετών.

 

Ταξιδεύοντας στο Κάστρο του Εδιμβούργου από το Ηνωμένο Βασίλειο παρέχει στους περιηγητές την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τις γραφικές ιδέες της γης. Αυτό το ταξίδι θεωρείται πιθανότατα το καλύτερο από πολλούς παραθεριστές, με αποτέλεσμα οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο να είναι πολύ δημοφιλείς. Είτε αποφασίσετε να βάλετε σκληρό δίσκο είτε ακόμη και να σας πιέσουν, σίγουρα θα απολαύσετε τις υπέροχες ανθισμένες περιοχές και τα ανθισμένα χρώματα των λουλουδιών, σχεδιάζοντας το διάλειμμα των διακοπών σας αξιοσημείωτα.