Indsend din advokatfirmaopgave via vores helt gratis 3 tilbud advokat Odense tjeneste Advokat-tilbud.dk allerede i dag og spar 23-45 %. Udvalgt anmeldelse af advokatfirmaopgave fra Michaela Pjengaard, Odense omhandlende “offentlig virksomhed“: Friske og egnede folk - advokatfirmaopgaven blev løst så fint og hurtigt. På 3-Advokat-Tilbud-Odense kan man ende med en attraktiv besparelse (omkring 38 pct) ved en arbejdsvillig og tilbud ekspert i 5000 Odense. 

Gratis 3 tilbud advokat Odense

Hvis retsforfølgningen begynder at tro på, at juryen kan finde til fordel for sagsøgte under retssagen, kan der gives en klageaftale under retssagen. Hvis der var en langsigtet undersøgelse, kan der endog ske en klageaftale, før sagsøgte faktisk blev anholdt.

Skyldige Pleas vs. Nolo Contendere Pleas

Et skyldigt anbringende er altid en kriminel overbevisning i henhold til visse statslove, hvilket udelukker enhver bevægelse fra retten til ikke at afgøre skyld. Et anbringende om nolo contendere har ikke altid de samme konsekvenser som en straffedom. For eksempel i Rhode Island er en nolo contendere anbringelse kun betragtet som en overbevisning, hvis en person er dømt til indespærring, uanset om det er i fængsel eller i forbindelse med hjemmeindeslutning. Det kan også betragtes som en overbevisning, hvis der er en suspenderet straf eller en bøde pålægges. 

For eksempel, hvis en sagsøgt går ind for en nolo contendere anbringende og har en straffesag og retsomkostninger, kan dette ikke betragtes som en overbevisning i henhold til en statslov som Rhode Island. Det er vanskeligt at gøre denne bestemmelse af, om noget betragtes som en overbevisning eller ej. Nogle stater overvejer endog pålæggelse af en bøde som en overbevisning. 

Betydningen af ​​at skelne mellem en overbevisning og ikke-overbevisning

At blive dømt for en forbrydelse medfører yderligere sanktioner og konsekvenser end blot at påberåbe sig nolo contendere. Selv om anbringendet kan resultere i samme straffesætning, som fængsels tid eller pålæggelse af bøde, kan der være yderligere konsekvenser for et skyldigt anbringende. For eksempel kan en person have indvandringsmæssige konsekvenser, hvis ikke en borger. Han eller hun kan have en kriminel rekord med et skyldigt anbringende, der skal meddeles for beskæftigelse eller undervisning. Vigtigst er det, at et nolo contendere anbringende ikke er en formel indrømmelse af skyld.

Evnen til at påberåbe sig nolo contendere varierer efter jurisdiktion, så det er vigtigt, at en kriminel sagsøgt modtager kompetent juridisk rådgivning. En kriminel forsvarsadvokat kan forklare de relevante regler for boet og arbejde for at forhandle et anklagemyndighed, der vil fungere til fordel for sagsøgte.