Du vil blive sat i forbindelse med de tilknyttede gulvafslibere i 8000 Århus, som er mest rutinerede til at tage sig af netop 3 tilbud gulvafslibning Århus. Hvad bør det koste at få udført gulvafslibning i Aarhus? Dette er et eksempel på et spørgsmål, når man skal bruge 3 gratis tilbud gulvafslibning Århus. Er du klar over, at vi uafbrudt indhenter virkelig mange overraskende tilbud gratis til danske boligejere. 

Gratis 3 tilbud gulvafslibning Aarhus

Kan jeg bare få et tilbud for slibning og færdiggør mig selv?

I vores erfaring kan sådanne DIY job ofte føre til skuffende resultater (se her for yderligere information om hvorfor vi anbefaler at bruge tilbud professionelle tjenester). Vi tilbyder alt udstyr og erfaring til at gøre jobbet effektivt og korrekt første gang - og vi garanterer resultaterne. Men hvis du ønsker at afslutte gulvet selv, skal du kontakte os for et tilbud.

Gendan dine trægulve

Trægulve i mellemhøje trafikhushorter udholde alle slags slid på trods af deres modstandsdygtighed. En række handlinger, fra at flytte møbler til at tabe tunge genstande, kan forårsage ridser eller gouging til dine trægulve. Hvis dette lyder som dit hjem, eller hvis du bare vil ændre udseendet eller farven på dit gulv, vil en sand og en finish være det, du leder efter. Her ved Daves Gulvslibning og -installation ved vi ingenting, der forbedrer udseendet af dine gulve mere end et komplet sand og finish. I 40+ år har vi udført mange slibe- og efterbehandlingsprojekter for at hjælpe med at genoprette dine gulve og trapper naturlig skønhed.

VORES PROCES

For hvert projekt tilbyder vi et gratis, internt estimat med en af ​​vores erfarne estimatorer. Efter det indledende møde og en tidslinje er oprettet, beder vi om 50% nede på den dag vi begynder at arbejde. Du kan forvente besætninger på 1-2 veluddannede håndværkere til at fuldføre jobbet i tide, normalt inden for 1-3 dage. Vores dygtige håndværkere betales ikke i provision, og de er heller ikke underentreprenører, så du kan forvente åben samtale igennem hele processen, der giver dig den fulde fordel af vores viden og ekspertise.

Når gulvet er slibet, kan vi påføre 3 lag olie- eller vandbaseret polyurethan til en finish, der viser dine gulvers naturlige skønhed. Du har også mulighed for at vælge en pletfarve fra de forskellige Duraseal pletter, vi bærer. Herefter vil vi anvende 2 lag olie- eller vandbaseret polyurethan. Efter 48 timer kan du begynde at sætte dine apparater / møbler tilbage til deres steder. Vi giver hurtig omstilling, men vi har tendens til at bestille 2 uger om sommeren og en uge eller mindre om vinteren.