Vi fokuserer konstant på, at opstøve 3 gratis vvs Århus tilbud fra flinke konkurrerende kompetente vvs-firmaer i din by. Vi indestår for, at alle kompetente vvs-firmaer følger deres forpligtelser og tilbyder en faguddannet service, og vores stab undersøger selvsagt resultatet af den afleverede vvs-firma-sag. Gør brug af vores 100% gratis boligside 3-vvs-tilbud-århus nu og opnå en besparelse på flere 1000 kroner. 

Gratis 3 tilbud vvs Aarhus

Og så med Verdens toiletdag, der finder sted den 19. november, opfordrer Chartered Institute of Plumbing and Heat Engineering til regeringer og råd over hele landet til at anerkende betydningen af ​​offentlige toiletter. Især opfordrer det rådene til at finde midlerne til at holde disse vitale faciliteter åbne.

Jeg glæder mig over kanslerens meddelelse i efterårsbudgettet om, at forretningssatserne vil blive nedsat tilbud for offentlige toiletter. Dette er et skridt i den rigtige retning, hvis det tilskynder flere virksomheder til at åbne deres faciliteter for offentligheden. Men for at skubbe til onus til virksomheder vil ikke stoppe lukningen af ​​rådsfaciliteter.

Kampagnen sigter mod at øge opmærksomheden på betydningen af ​​offentlige toiletter, og du kan også involveres ved at hjælpe med at sprede ordet via sociale medier. Del enten CIPE's indlæg, eller opret dine egne ved hjælp af hashtaggen. Vi vil meget gerne se indlæg, der forklarer, hvorfor dine lokale offentlige faciliteter gør en forskel for dig. Glem ikke at mærke i dit lokale råd også!

Fem grunde til at servicere din kedel i sommer

OK, så landet har haft glæde af bølgen, så du måske spottes over tanken om at servicere din kedel i 30 graders varme. Men vidste du, at sommeren er det ideelle tidspunkt at få service på din kedel? 

Det er ganske vist den sidste ting, du vil tænke på, mens sveden fra solen drypper ned ad ryggen, men du kan garantere, at der kommer den første kolde snap der vil være husholdere i Storbritannien, der kun tænder for deres varmesystemer for at finde ud af, at de er virker ikke. Alt dette kan undgås ved regelmæssig vedligeholdelse.  

Vedligeholdelse af din kedel holder dig sikker og sund

kulilte er en reel fare for alle, der har et brændstofforbrændingsapparat i hjemmet. Denne giftige gas er lugtfri, farveløs og smagløs, hvilket betyder, at de fleste ikke engang ved, at de bliver forgiftet. Regelmæssig service af din kedel sikrer, at den forbrænder brændstof sikkert og effektivt, hvilket minimerer risikoen for kulilteforgiftning.